UNIQ parfumi - cenovno dostopna kakovost!

Predstavljamo vam novo znamko UNIQ COSMETICS, ki vam prinaša presenečenja iz sveta dišav.

Vsi izdelki UNIQ COSMETICS so vrhunske kakovosti, čemur firma posveča še posebno pozornost. Vsi parfumi te znamke vsebujejo 20% močno koncentrirane parfumske esence, ki dozoreva več tednov, vsaka v času in po ključu, ki je zanjo najprimernejša. Na ta način je poskrbljeno za najboljšo možno kakovost vsakega od naših izdelkov.

Vodilni izdelki UNIQ COSMETICS firme so vrhunski parfumi znamke UNIQ, narejeni v lastni proizvodnji, ki predstavljajo visoko kvalitetne parfume in so konkurenca svetovnimi znamkami. Poleg parfuma, izdelujejo še mila za tuširanje, ki vsebujejo veliko naravnih snovi in pospešujejo hidratacijo in gladkost kože. Izdelujejo tudi druge izdelke z področja kozmetike in tudi prehranska dopolnila.

Alternativni parfumi UNIQ v ničemer ne zaostajajo za najbolj slavnimi, razen seveda po ceni. V bistvu so tako dobri, da večina med nami verjetno ne bi občutila prav nobene razlike med enimi in drugimi. Vsi parfumi imajo certifikate o ustreznosti uporabe in tudi prodaje v EU, ter niso testirani na živalih.

UNIQ parfumi - cenovno dostopna kakovost!

Vsaka proizvodna linija zase je bila temeljito preverjena, stestirana in analitično obdelana. Z zbranimi podatki smo lahko zagotovili najprimernejšo zasičenost, gostoto, indeks preloma, videz, barvo itd. naših izdelkov. Na osnovi dobijenih rezultatov potem izvedemo proces preverjanja kakovosti vsakega izdelka, ki se ga šele po vsem tem pošlje v proizvodnjo.

CERTIFICIRANI IZDELKI

Vsak naš parfum premore certifikat, s katerim se potrjuje ocena varne uporabe kozmetičnih izdelkov, in je tudi prijavljen v evropskem Portalu za prijavo kozmetičnih izdelkov (CPNP). Izdelkov ne preizkušamo na živalih! Parfume nudimo v steklenih embalažah, ki jih dobimo iz priznanih evropskih steklarn.

Izdelki linije DEUX NE vsebujejo parabenov, parafina, sintetičnih barvil (povzročitelji alergijskih reakcij), ftalatov (nevarni predvsem za ženske in otroke), sintetičnih silikonov (za občutek mehkosti in gladkosti kože), iz nafte proizvedenih mineralnih olj, propilen glikolov (dražijo kožo) ali kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov (GSO) bodisi rastlinskega, bodisi živalskega izvora. DEUX je čisto naravni kozmetični pripravek!

Na trgu ni prav veliko izdelkov, ki jamčijo, da NE vsebujejo teh sestavin!

Naš dišeči asortima obsega:

ŽENSKI PARFUMI – Kar 29 različnih  dišav, ki ne bodo pustile ravnodušne še tako zahtevne ženske, ki hoče zase vedno le najboljše. Primerni so za vse priložnosti, zaradi svoje izredne kakovosti pa zagotavljajo dolgotrajno zdržnost dišave. Kmalu se bodo tem dišavam pridružile tudi nove, ki bodo ponudbo še popestrile.

MOŠKI PARFUMI – 13 različnih  dišav, s katerimi moški lahko odkrije tako nežnejšo plat duše, kot tudi potrdi svoj macho položaj v družbi. Dišave so primerne za vse priložnosti – od nežnih trenutkov do poslovnih priložnosti.

UNISEX PARFUMI – Tisti, ki se ne želite obremenjevati z vrstami parfumov, lahko izberete med štirimi dišavami, ki so primerne tako za moške kot za ženske. Kakovost teh dišav prav v ničemer ne odstopa od ostalih.

GEL ZA TUŠIRANJE – Poleg parfumov ponujamo tudi dva različna gela za tuširanje. Njuna karakteristika je, da vsebujeta veliko različnih  naravnih  aktivnih  sestavin, ki jih pridobivamo po vsem svetu in imajo na vašo kožo izredno dobrodejen učinek. Sestavljeni so iz naravnih esenčnih olj, voska in drugih naravnih ekstraktov  –  brez dodanih konzervansov.

DRUGI IZDELKI – Seveda bomo v svojo ponudbo uvajali še veliko dodatnih izdelkov – tako s področja parfumov, kot tudi negovalnih izdelkov za telo, kožo itd.

NOVA LINIJA KOZMETIČNIH IZDELKOV IZ KOZJEGA MLEKA

NOVO NOVO NOVO !!!! DEUX KOZMETIKA

Izdelki linije DEUX temeljijo na kompleksnih izvlečkih iz kozjega mleka, ki omogočajo znatno regeneracijo kože, za sabo pa puščajo prijeten občutek čistosti in gladkosti. Vsebujejo proteina kolagen in elastin, ki skrbita za prožnost in čvrstost kože. Prav zmanjševanje količine ali izguba teh proteinov namreč povzroča vidne znake staranja kože. Te spremembe pa nimajo vpliva zgolj na videz, ampak povzročajo tudi fiziološke procese, ki zelo vplivajo na zdravje kože. Kozmetika DEUX poleg tega vsebuje tudi izredno visoko stopnjo pantenola in vitamina B5, ki omogočata hitro regeneracijo kože ter učinkovito celjenje ran in opeklin. Nudimo vam štiri kozmetične proizvode z izvlečki kozjega mleka, primerne za vsakodnevno uporabo. Proizvodi vsebujejo še elastin v sinergiji s kolagenom, z visoko vsebnostjo pantenola in drugih aktivnih snovi.

V NASI KOZMETIKI JE PANTENOL – Pantenol je humectant in “deep skin penetrator” saj dostavlja vlago v globje plasti kože in v notranjost las ter nohtov. Koža je zato bolj prožna, elastična ter mehka, lasje in nohti pa so bolj svetleči in se manj lomijo. Poleg vlažilne funkcije pantenol deluje tudi izrazito regenerativno. Novejše študije so pokazale, da pantenol pospešuje celjenje kože (epitelizacijo), deluje protivnetno in ima blagodejni učinek pri reprečevanju aken. Zaradi izredne učinkovitosti pantenol najdemo tudi v izdelkih, kjer je potrebna hitra regeneracija, kot so na primer kreme za nego od sonca opečene kože ali nego kože po tetoviranju.

Dopustite, da vas neguje DEUX

Linja DEUX je narejena za vaše zadovoljstvo in je primerna za vsakdanjo rabo. Za blagodejnost delovanja kozjega mleka na kožo in splošno zdravje so vedeli že v pradavnini. Antični zdravnik Hipokrat ga je uporabljal kot zdravilo za mnoge bolezni. V stari grški mitologiji najdemo celo zapise, da je bil vladar grških bogov Zevs najmočnejši med vsemi tudi zaradi tega, ker je ves čas pil kozje mleko. Ko je odraščal, je bila namreč vseskozi ob njem koza Amalteja, ki mu je dajala mleko. Ko ji je mladenič Zevs nekoč med igro ponesreči odlomil rog, je prosil nimfo Meliso, naj jo s svojimi magičnimi močmi pozdravi. V zahvalo, in da bi se odkupil za to nesrečo, pa je odlomljeni rog ovil z najbolj dehtečimi cvetovi, ter ga napolnil z najboljšim sadjem, kar ga je našel – tako je nastal rog obilja.

Kozje mleko zaradi svoje sestave kožo pomirja in mehča. Še več, ima antibakterijski učinek, ter preprečuje nastajanje znakov, ki so posledica utrujenosti in staranja kože. Koži daje mehkost in prožnost, izredno dobro pa se obnese tudi pri ljudeh s problematično kožo. Pomaga celo pri odpravljanju manjših poškodb oziroma pomanjkljivosti kože. Izdelki so primerni za uporabo tudi pri tistih, ki imajo občutljivo kožo, alergije ali imajo probleme z aknami. Kozje mleko je učinkovito tudi pri blaženju od sonca opečene kože, in nasploh uspešno blaži opekline ter spodbuja regeneracijo kože.

Dopustite, da vas neguje DEUX :)

Priložnost!

Z edinstveno poslovno priložnostjo UNIQ COSMETICS lahko začnete svoje poslovanje kot distributer, in sicer brez kakršnegakoli finančnega tveganja. Vi sami se boste odločili, koliko časa boste posvetili svojemu poslovanju in kako daleč boste prišli – in mi vas bomo podpirali med vašo potjo.

Parfume lahko naročite pri nas, lahko pa se BREZPLAČNO včlanite v sistem, ker …

•si boste s tem zagotovili 24/7 dostop do naročanja izdelkov,

•si boste tako pridobili 30% popusta na vse nakupe,

•boste vedno obveščeni o novostih, akcijah in podobno,

•boste lahko, če seveda tako želite, o svojem zadovoljstvu z

izdelki povedali še komu, in boste za to tudi ustrezno nagrajeni.

BREZ PRISTOPNIH STROŠKOV, BREZ ČLANARINE –

BREZ TVEGANJA!

Za vse dodatne informacije nam pišite na: info@lunafashion.si. V najkrajšem možnem času boste potem od nas prejeli elektronsko sporočilo z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za brezplačno prijavo v sistem.

Zadovoljne stranke...

Dve izjavi uporabnic izdelkov UNIQ:

  1. Sonja Geršina: “Ne povzroča nobenih stranskih učinkov, alergij, saj so izdelki iz naravnega kozjega mleka… sama imam hud bronhitis in astmo!”
  2. Klavdija Levanič: “Da še vas jaz malo pohvalim. Pred 2 mesecema sem od vas kupila prfum. Ko sem ga prvič uporabila, priznam, da sem bila skeptična kako bo z obstojnostjo, saj sem zanj odštela kar nekaj denarja manj, kot bi ga odštela za orginal. Ampak sem bila takoj pozitivno presenečena. Oblačilo sem oprala v pralnem stroju z pralnim praškom ter z mehčalcem, a še se je vonj prfuma zmeraj rahlo zaznal. Tako, da kaj se tiče obstojnosti, so ti prfumi zakon”.

Bi se radi tudi sami prepričali o kakovosti izdelkov UNIQ? Kontaktirajte nas na info@lunafashion.si in z veseljem vam jih brezplačno in brez obveznosti predstavimo!

                  ♥♥♥ PREPUSTITE SE SVETU OMAMNIH DIŠAV ZA ŽENSKE IN MOŠKE ♥♥♥ 

                                                    IN IZBERITE SVOJ PODPIS OSEBNOSTI