Postopek nakupa

Ob registraciji v spletno trgovino z ženskimi oblačili obiskovalec se registrira oz. izbere uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo katerega oblikuje sam. Vse navedene podatke lahko kadarkoli popravite ali spremenite. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

V kolikor ste pozabili geslo, kliknete »Ste pozabili geslo?«, vpišete vaš e-mail naslov in najkasneje v roku 48 ur, vam bomo poslali novega. V kolikor ga v tem času ne dobite, nam pišite na info@lunica.si ali pa v svojem e-mail nabiralniku poglejte v vsiljeno pošto/spam ali ni e-mail z novim geslom tam.

Ko oddate naročilo, boste po e-mailu dobili avtomatsko generirano sporočilo, da je bilo naročilo sprejeto, vendar pa mora naročilo počakati na sprejem in obdelavo prodajne službe. Ko je naročilo sprejeto in obdelano dobite potrditveni e-mail, (predračun oz. račun).

Ko je blago odposlano, ponudnik pošlje elektronsko obvestilo kupcu. Kupec lahko blago pričakuje v roku 1-5 dni (odvisno ali je izdelek trenutno na zalogi).

POMEMBNO: Dokler paketa z oblačili ne prevzamete ne morete na strani spletne trgovine z ženskimi oblačili Lunica.si opraviti novega naročila.