Podatki o podjetju

LF, Ljiljana Rutar, s.p.
Kotnikova 5, p.p. 4334
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 0288  9026 2646 281 (NLB d.d.)
Matična številka: 6870236000
Davčna številka: SI46955221

Vpisan pri AJPES, Izpostava Trbovlje
Podjetje je atipični zavezanec za DDV.

Kontakt

e-mail: info@lunica.si
web: lunica.si
tel.: +386 (0) 51/641-861

PE: Kotnikova 5, p.p. 4334, Ljubljana

ponedeljek in sreda: 10-17

torek in četrtek: 10-16

petek: 10-14

Kje smo

O nas

Moja zgodba se je začela julija 2015

Ja, vem marsikdo bo rekel da dobre in kvalitetne stvari niso poceni. In marsikdo mi je rekel, da ne bom uspela, da nihče ne bo kupoval prek interneta ne da bi se dotaknil materiala ali poskusil na sebi oblačila, da ne vem nič o tem, da je to komplicirano, da je preveč papirologije, da je….. eno, drugo, tretje….

V Sloveniji živim trinajst let. Sedem let nazaj sem po šestih letih ostala brez službe. V dveh letih sem poslala več kot 700 prijav za zaposlitev… Po poklicu sem pravnica ampak jih je očitno kot povsod drugod tudi v Sloveniji žal, preveč. Samo parkrat sem bila povabljena na razgovor, večinoma so bila obvestila o ne izbiri, največkrat pa brez kakršnega koli odgovora s strani delodajalca.

Dneve in noči sem prebedela in razmišljala kaj naj, kaj znam, kaj si želim, kaj bi me veselilo, kaj bi me izpolnjevalo… Potem sem se spomnila, da sem vedno, ko sem šla obiskati starša v Beograd, kupovala obleke v enem butiku in da sem (tudi sama ne vem zakaj) spravila v predal etiketo z ene od oblek. Poiskala sem jo, prek interneta našla to firmo in odšla v Beograd na razgovor. Tako se je začela moja pot h spletni trgovini Lunica Fashion.

Nisem imela veliko ljudi okrog sebe za podporo in spodbudo, samo dva in sem jima za podporo in pomoč zelo hvaležna. Vsi drugi so dvomili, me bremzali in hoteli odvrniti od mojega namena. Nikogar nisem poslušala, nikogar nisem hotela poslušati in sem seveda šla po svoji poti kakor sem znala, kot vsakič do zdaj. Včasih je šla pot naravnost, večinoma pa čez različne ovire, luže, skale, gorovja… Večkrat sem šla z glavo skozi steno, kot velikokrat v svojem življenju.

In veste kaj?! Ni mi žal – Lunica Fashion obstaja že več kot 5 let! Ne rečem da se lahko z njo preživljam ampak mi vsaj ni treba več skrbeti ali bom imela za prispevke, za poštne stroške, za kakšno manjšo reklamo na Facebook-u, za vizitke…in podobne zadeve. In to je zame dovolj!

Uživam v tem, da grem po robo, da jo izbiram, jo pripeljem, poslikam vse in dam na spletno stran, da tudi drugi uživajo in izberejo to kar jim je všeč in kar je cenovno dostopno za vsak žep! Z delom, ki ga opravljam seveda želim tudi zaslužiti vendar pa je moj cilj zadovoljstvo mojih strank in s tem tudi moje zadovoljstvo, da lahko zvečer, ko analiziram svoj dan rečem: “Ja, danes sem nekaj naredila, zadovoljna sem in izpolnjena – to je to!”

Danes dobavljam garderobo ne samo iz Srbije temveč tudi iz drugih krajev Evrope. Trud, posvečenost in originalnost so vtkani v vsako novo kolekcijo z enim in edinim ciljem: da se vsaka dama v teh modelih počuti edinstveno in prepričano, da navdušuje s samozavestnostjo in da uživa v vsakem novem koraku.

Cene so prilagojene za vsak žep, kvaliteta je tudi na nivoju, sledim modnim trendom in željam svojih strank. Vedno imamo kakšno nagradno igro ali akcijo,. Na Facebook-u imam tudi svojo stran Lunica Fashion ter skupino Lepe in moderne. Svojim strankam oz. vsem ženskam pa svetujem da jim ni treba kupovati gore oblačil in modnih aktualnih dodatkov – najbolj pomembno je biti urejen in dobro se počutiti v čemer ste trenutno oblečeni! Čeprav večkrat, prevečkrat slišim drugače, je še vedno obleka tista, ki naredi človeka. Izhajati moramo iz sebe, se zavedati oblike svojega telesa, barvnega tipa in življenjskih navad ter seveda družinskega proračuna.

In še nekaj za konec, drage moje dame poslovite se od tistega, česar ne nosite dlje kot dve leti. Izjema so kosi, na katere vas vežejo čustveni spomini in izredni dogodki. Vse drugo, kar ne nosite več, dajte iz omare ven!

Trzin, 02.01.2017

Več o spletni trgovini z ženskimi oblačili najdete na: http://lunica.si/

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo 24 ur na dan na: info@lunica.si ali mobilnem telefonu 051/641-861.

Za veleprodajo kontaktirajte: info@lunica.si.

Moji facebook strani: lunica777 in ljiljana777