Cene

Vse cene vsebujejo DDV in so izražene v EUR.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Akcijske ponudbe veljajo do razprodaje zalog.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročila: Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Kljub trudu, da bi zagotovili čimbolj točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Cena pošiljke je enotna ne glede na težo in je po celi Sloveniji enaka, znaša 2,93 €. Pri prevzemu odkupne pošiljke in plačilu kupnine vam pošta zaračuna še poštno provizijo za prenos kupnine (do vrednosti nakupa 98,00 EUR: 1,15 EUR, od 98,00 EUR do 501,00 EUR: 1.17% od vrednosti nakupa ter nad 501,00 EUR: 5,36 EUR + 0,30% od vrednosti) po njihovem veljavnem ceniku. Ob nakupu nad 40 € so naročila prosta poštnine oz. stroške krijemo mi.

Možnosti plačila ter podatki za nakazilo

Plačilo naročenih oblačil je mogoče poravnati na več načinov:

– plačilo po povzetju (stranka plača paket z oblačili ob prejemu pošiljke na domu, oz. v primeru odsotnosti je paket oddan na čakanje na prevzem na lokalno pošto stranke),

– plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico ( Mastercard, Visa, BA),

– plačilo po predračunu (stranka preko banke, pošte ali spletne banke z obrazcem BN2 plača blago) na tekoči račun Lunice Fashion.

Pri nakazilu lahko pripišite še vaše ime in priimek, da bomo lahko hitreje odpremili blago!

Podatki za nakazilo:

IBAN: SI56 0288 9026 2646 281
Banka: NLB d.d.
Naziv : LF, Ljiljana Rutar, s.p. Kotnikova 5 1000 Ljubljana
Namen plačila: navedite svoje ime in priimek (št. predračuna)
referenca: SI00 ter št. vašega naročila